zmajce77
Last Activity:
Sep 24, 2017
Joined:
Mar 17, 2008
Messages:
344
Likes Received:
1
Trophy Points:
18

Share This Page

zmajce77

Member

zmajce77 was last seen:
Sep 24, 2017
  1. AmusedToDeath
   AmusedToDeath
   Voistinu voskrese!
  2. AmusedToDeath
   AmusedToDeath
   Pozdrav, zemljace... Ma ovo je drugi put da me banuju, ali nisu me mnogo potresli... To je ustaljeni americki metod kad ne mogu da se izbore argumentima s nekim. A i nisu mnogo pametni, mogu da ti kazem. Banovali su me zbog upotrebe termina "lojalni holop" jer smatraju da je izraz rasisticki! Zamisli! Dijabole... Termin oznacava zavisnog seljaka feudalne Rusije, a ima za cilj da bude smesan i ironican u isto vreme, a ne da vredja nekog na rasnoj osnovi. Ali toliko znaju o pojmovima. Indijanci. Fali im samo luk i strela :)
  3. marko.t
   marko.t
   E pa to je viteski red zmaja :)
   Destot Stefan Visoki je bio drugi,posle Zigmunda:)
  4. AmusedToDeath
   AmusedToDeath
   Pozdrav, zemljace. Pa vidi, vec nekoliko ljudi mi je reklo da imaju taj problem da im se postovi ne pojavljuju odmah. Ne znam o cemu je rec, ali mogu da pitam moderatore u cemu je problem.

   Sve u svemu, budi uporan, svaka pomoc je dobrodosla. Ovde jedino Grond (Rus, moj prijatelj) i ja kenjamo protiv ovih nabedjenih Amera i njihovih lojalnih holopa u Evropi.
 • Loading...
 • Loading...
 • About

  Gender:
  Male
  Country flag:
  serbia

  Signature

  White man came across the sea,He brought us pain and misery,He killed our tribes killed our creed,He took our game for his own need,We fought him hard we fought him well,Out on the plains we gave him hell,But many came too much for Cree,Oh will we ever be set free?

  IRON MAIDEN